Om företaget

Genetecs mission: HARMONI MELLAN MÄNNISKA OCH TEKNIK!

Det är en illusion att tekniken anpassar sig till människan. Vi som hållit på med high-tech under många decennier vet att allt bara blir mer och mer komplicerat. Varje teknikintresserad person kunde för 50 år sedan göra den elementära servicen och reparationsåtgärderna på sin bil. Idag behöver man vara en initierad person på varje område och inte minst i laboratoriebranschen.

Vårt mål är att vara interfacet mellan de tekniska produkterna till våra kunder. Allt för att absorbera frustration och tidförluster. Vi vill vara partnern som förstår våra kunders applikationer och verksamhet. Det betyder att vi blir en initierad resurs som bryr sig och där upplevelsen skall vara att du växer som kund. Hos oss skall du känna dig viktigare än hos våra konkurrenter. Det finns företag där fokus är att produkter enbart skall byta ägare. Vi ser vår roll på ett mycket mer omfattande sätt. För oss är det inte viktigast att vi är störst eller har mest produkter. För oss är det viktigare att vår webbshop är den mest intuitiva och som hjälper våra kunder på bästa sätt så långt det nu är möjligt.

Det skall kännas riktigt bra när du gjort en affär med Genetec!

Jan Brattberg, VD

Det är få tillfällen som mer kan åskådligöra vår mission tydligare än ett fallskärmshopp. Det är bra exempel när teknik och människa harmoniserar fullständigt. Det är brutalt när tekniken fallerar för fallskärmshopp, du får inte ens en andra chans.

Kontakta mig Kontakta mig Alf Schau + 46 31 709 81 90 E-post